ΤΖΟΥΣ ΕΥΕΙΔΗ: ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΟΛΥ "ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Καλεσμένη της εκπομπής Celebrity Life Game και του Κέν Αλεξανδράτου ήταν η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη. Μια γυναίκα ακομπλεξάριστη, αληθινή και με χιούμορ άνοιξε την καρδιά της μετά απο πολύ καιρό και εξομολογήθηκε ιστορίες αλήθειας πόνου έρωτα και αγάπης.

Μίλησε για τα ονειρεμένα παιδικά της χρόνια, την δημοκρατική και ισότιμη σχέση που είχε με τους γονείς της και πως η υποκριτική μπήκε στη ζωή της από τα σχολικά της κιόλας χρόνια που ήθελε να σπουδάσει δραματολογία και κριτική θεάτρου. Λόγω της αναγνωρισιμότητας της δουλειάς της της αρέσει να περνάει απαρατήρητη και αν γινόταν κάποιες φορές και αόρατη. Μίλησε επίσης και για το Life style λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι για πολλές κλωτσιές. Είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να κάνει σκληρή αυτοκριτική και αυτό γιατί δεν της αρέσει ο εαυτός της.

Όσο αναφορά τα επαγγελματικά της η ίδια λέει ότι δεν της έχει χαριστεί τίποτα αλλά δουλεύει πολύ σκληρά για να τα αποκτήσει. Αυτά τα 10 χρόνια που δεν έκανε τηλεόραση, δεν είχε προτάσεις, δεν έτυχε άλλα δούλευε στο θέατρο και έτσι επιβίωσε με σε όλη αυτή την κατάσταση. Η Τζόυς είναι μια γυναίκα που δεν κρύβεται γι αυτό και μας λέει ξεκάθαρα ότι στα προσωπικά της είναι ένας βλάκας και μισός και πως έχει φάει στη μάπα πολύ άρρωστους ανθρώπους. Μίλησε επίσης και για την μεγάλη επιτυχία που κανει το Μπρούσκο και πως η πρόταση για να συμμετάσχει σε αυτό ήρθε σαν σανίδα σωτηρίας από τον Ανδρέα Γεωργίου, τον οποίο αποκαλεί κουκλίτσα του σατανά.

Δεν δίστασε να ανοίξει την καρδιά της για την δύσκολη περίοδο της ζωής της που βίωσε την απώλεια των γονιών της, του αγαπημένου της σκυλιού και τον χωρισμό της με τον άνθρωπο που θεωρούσε το άλλο της μισό. Δεν χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια από κάποιον ειδικό αλλά η παρεα των φίλων της και το Internet εκείνη την περίοδο ήταν η ψυχοθεραπεία της , την βοήθησαν να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Τέλος μας λέει ότι σαν μοναχοπαίδι που είναι έχει μάθει να δημιουργεί φίλους γιατί τρέμει την μοναξιά. Της αρέσουν τα παραμύθια και έχει ανάγκη το happy end.

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ