Τρίτη, 11 Νοέμβριος 2014 11:10
Δήμος Αχαρνών

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΘΕΑΤΡΟ - ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ

Την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στις 20:30, η μοναδική Ματθίλδη Μαγγίρα θα βρίσκεται στο Αρχελάου θέατρο, για να καυτηριάσει την χαμένη ταυτότητα των Ελλήνωνμε, το σατυρικό μουσικό σόου «ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΙΛΔΗ»

Κάντε την κράτηση σας τώρα!

Λίγα λόγια για το έργο

Το " ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΙΛΔΗ " είναι ένα μονοπρόσωπο σατυρικό μουσικό σόου που παρουσιάζει η Ματθίλδη Μαγγίρα για να καυτηριάσει την χαμένη ταυτότητα των Ελλήνων μέσα από καλλιτέχνες κυρίως της μουσικής σκηνής και τις επιλογές τους, κυρίως, στα μουσικά είδη προκειμένου να υπάρξουν. Άλλοι μιμούνται τα ξένα ρεύματα γιατί επηρεάζονται από τη Δύση με αποτέλεσμα να γίνονται κακοί απομιμητές και άλλοι εμμένουν στα Ελληνικά ρεύματα που σαφώς είναι επηρεασμένα από την Ανατολή.

Ποιος όμως είναι πραγματικά ο Έλληνας; Είναι Ανατολίτης ή Δυτικός; Ή μήπως τίποτα από τα δύο; Ή ακόμη και τα δύο; Αυτό θα το συμπεραίνεται εσείς.

Ξένοι λοιπόν καλλιτέχνες όπως Tina Turner, Eartha Kitt, Conchita και άλλοι θα ανέβουν στη σκηνή του Αρχελάου θεάτρου, αλλά και Έλληνες όπως Άννα Βίσση, Ρένα Βλαχοπούλου, Άντζελλα Δημητρίου, Πάολα και άλλοι.

Όλα αυτά θα συμβούν στο ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 20.30

ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 12 ΕΥΡΩ (ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ )

ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ: 15 ΕΥΡΩ

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ