Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 02:49
Δήμος Αχαρνών

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ [ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ]

Φέτος  ήταν η πρώτη χρονιά για το Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπορεί να ξεχάσει κανείς τα "Αριστοφάνεια" και τον "Πολιτιστικό Σεπτέμβρη" των προηγούμενων ετών. Πολλοί και σημαντικοί καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάματος με εξαιρετικές παραστάσεις και συναυλίες στήριξαν αυτή την καινούρια προσπάθεια του δήμου στα πολιτιστικά δρώμενα.


Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013
Την αυλαία στο Φεστιβάλ άνοιξε ο κ. Γιώργος Μαργαρίτης, στις 28 Αυγούστου, στις 21:00. Ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής με πορεία πολλών ετών στο λαϊκό  τραγούδι.

Αν και η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη, ο τραγουδιστής δεν πτοήθηκε, αντιθέτως χάρισε μία βραδιά στο κοινό γεμάτη επιτυχίες δικές του και άλλων σπουδαίων λαϊκών τραγουδιστών.

Η ατυχία της βραδιάς, το γεγονός ότι συνέπεσε με το πανηγύρι της Παναγίας σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο, έτσι ο κόσμος των Αχαρνών μοιράστηκε στα δύο... και δεν γέμισε το θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. 

   

Πέμπτη 29 Αυγούστου

Το επόμενο βράδυ, τραγουδά μία γνώριμη φιγούρα για τους περισσότερους. Μέλος των Πυξ- Λαξ, μεγαλωμένος στις Αχαρνές, ο Μπάμπης Στόκας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και μας έκανε να θυμηθούμε γιατί οι Πυξ Λαξ αγαπήθηκαν όσο κανένα άλλο συγκρότημα στην Ελλάδα. Η βραδιά ήταν ένα ταξίδι στο χρόνο, νοσταλγικό, γεμάτο αναμνήσεις από τραγούδια που σημάδεψαν τα εφηβικά και νεανικά χρόνια των περισσότερων, το οποίο συγκεράστηκε με νέα κομμάτια του Μπάμπη, που ποτέ δεν ξέχασε το μέρος όπου γραντζούνισε για πρώτη φορά την κιθάρα του. 

  

Παρασκευή 30 Αυγούστου

Την σκυτάλη θα πάρει η παράσταση "Το Γάλα", από την οποία το κοινό των Αχαρνών έφυγε συγκινημένο, προβληματισμένο μα κυρίως ευχαριστημένο. Καταπληκτικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς σε μία παράσταση η οποία αμφιταλαντεύται ανάμεσα στο χιούμορ, τα προβλήματα της καθημερινότητας, το
ρατσισμό, τη διαφορετικότητα. Τα λόγια περιττά για να περιγράψουν... ας μιλήσουν οι εικόνες...

  


  

  

  

Σάββατο 31 Αυγούστου

Στις 31/9 η Μαίρη Λίντα και ο Γιώργος Κριμιζάκης αφιέρωσαν τη μουσική τους παράσταση, στον αξέσταστο συντοπίτη μας Μιχάλη Μενιδιάτη. 

  


  

  

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Το βράδυ τη Κυριακής το αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" γέμισε ασφυκτικά για την ξεκαρδιστική παράσταση "Άντρες Έτοιμοι Για Όλα". 

  


  

  

  Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου

Η βραδιά της 3ης Σεπτεμβρίου ήταν αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του "Μάικ του Φασολάκη". Τα παιδιά διασκέδασαν παρακολουθώντας την παράσταση και γνώρισαν από κοντά τον αγαπημένο τους ήρωα... 

  

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ