Πέμπτη, 01 Αύγουστος 2013 16:36
Δήμος Αχαρνών

ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ Γ. ΜΙΧΑ

Στην αντικατάσταση του παραιτηθέντος Γ. Μίχα, προχώρησε το Δ.Σ. Αχαρνών την Πέμπτη 1η Αυγούστου. 


Ο κύριος Ντούρος ευχαρίστησε τον κ. Μίχα, "ο οποίος από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα έχει δώσει πάρα πολλά στην παιδεία και στην εκπαίδευση".

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον απερχόμενο κ. Μίχα αναφέροντας χαρακτηριστικά:  "Έκανε ότι καλύτερο για να αντεπεξέλθει στιο δύσκολο έργο. Ο δήμος έχει 75 σχολικές μονάδες, οπότε όλοι καταλαβαίνουν γιατί το έργο είναι τόσο δύσκολο . Υπήραν πολλές δυσκολίες λόγω οφειλών, επισκευών και κατασκευών. Σε μία δύσκολη περίσταση και με τόσα προβλήματα που η παιδεία αντιμετωπίζει εξαιτίας και των επιλογών της κεντρικής διοίκησης έφτασε σε σημείο να μπορεί να αντεπεξέρχεται στα δύσκολα νέα δεδομένα . Ο κ. Μίχας θα βοηθήσει τον επόμενο πρόεδρο και θα του συμπαρασταθεί σε όλη τη διάρκεια της θητείας του . Ο Γιάννης Καλάργαλης, ορίζεται νέος πρόεδρος της επιτροπής. Προέρχεται από τους συνδικαλιστές της εκπαίδευσης και είχε πολύ καλή συνεργασία με καθηγητές και δασκάλους καθώς και με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων".

Τέλος ο κ. Ντούρος αναφερόμενος στον Γ. Μίχα αλλά και στον νεοεκλεχθέντα Γ. Καλάργαρη είπε: "Θέλω πραγματικά να συνεργαστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο με γνώμονα πως θα γίνει καλύτερη πραγματικά η εκπαίδευση στα παιδιά μας. Γιάννη Μίχα σε ευχαριστώ αντεπεξήλθες ικανοποιητικά στο έργο σου". 

Ο κ. Μιχάλης Βρεττός ευχαρίστησε και αυτός από την πλευρά του τον κ. Μίχα. 

Ρεπορτάζ: Κάλλη Λιότσικα
Δημοσιογραφική ομάδα acharnes-news.gr
Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ