Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2013 12:24
Δήμος Αχαρνών

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΕΛΗ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας για τους εργαζόμενους στον Κατσέλη. Στη συνάντηση πέρα του υφυπουργού εργασίας παρευρέθησαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης, ο γενικός διευθυντής του υπουργείου εμπορίου, βιομηχανίας και τουρισμού. Την διοίκηση της εταιρείας εκπροσώπησε ο κ. Γεωργίτσης, διευθύνων σύμβουλος ενώ τους εργαζόμενους ο πρόεδρος του σωματείου τους κ. Γ. Αρβανίτης. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο αρμόδιος υφυπουργός ενημερώθηκε για τον τρόπο με τον οποίο καταβλήθηκαν οι αποζημιώσεις οι οποίες καταχωρίστηκαν με τον χαρακτήρα της οικειοθελούς αποχωρήσεως. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι η εταιρεία την περίοδο 2006-2007 είχε πάρει επιδότηση μέσω του αναπτυξιακού νόμου 3299 ύψους 10,3 εκ. ευρώ εκ των οποίων τα 3,6 εκ. ήταν εγγυητικές στις οποίες τώρα θα πρέπει να γίνει εκκαθάριση. 

Αξίζει να σημειωθεί πως από ότι φαίνεται θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον για την εταιρεία τόσο από άλλους Έλληνες επιχειρηματίες όσο και από ξένους δεδομένου ότι η εταιρεία διαθέτει ένα πολύ ισχυρό όνομα στην αγορά το οποίο δύσκολα θα χάσει την αξία του. 
Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ