Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2016 20:10
Δήμος Αχαρνών

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ»

Κατάμεστη η αίθουσα του Δημαρχείου...

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, τo Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και η νεανική σκηνή Ονειροβάτες οι οποίοι παρουσίασαν την Κυριακή 20 Μαρτίου στο Δημαρχείο Αχαρνών, την μυθιστορία του Βιτσέντζου Κορνάρου «Ερωτόκριτος». Η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κοινού. Πολλοί ήταν εκείνοι που παρακολούθησαν την παράσταση όρθιοι, παρόλο που

μεταφέρθηκαν και τα καθίσματα της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και από το Σύλλογο Κρητών. Επίσης αρκετοί αποχώρησαν μη μπορώντας να εισέλθουν στην αίθουσα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή βραδιά. Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν για να γίνει αυτή η παράσταση και ιδιαιτέρως όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα στην μεταφορά των καθισμάτων προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό. Η Αντικαρκινική Αχαρνών θα συνεχίσει να φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που έχουν βραβευθεί και αξιολογηθεί θετικά από τον κόσμο» τόνισε ο πρόεδρος του Παραρτήματος, κ. Παναγιώτης Καζανάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Δήμητρας Χριστοδούλου βραβεύτηκε πρόσφατα στους 29ουςΠανελλήνιους αγώνες Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Ζωγράφου.

Ο ηχητικός εξοπλισμός της εκδήλωσης και όχι μόνο… ήταν προσφορά της εταιρείας pro-party και του κ. Ανδρέα Λελεδάκη.

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ