Τρίτη, 22 Δεκέμβριος 2015 12:45
Δήμος Αχαρνών

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά των άπορων οικογενειών του Δήμου, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή περιλάμβανε θεατρική παράσταση «Τα παραμύθια των Αδελφών Γκριμ», ενώ μετά την παράσταση υπήρχε πλούσιος μπουφές με φαγητά και λιχουδιές. Επίσης, τους μικρούς φίλους περίμεναν πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα από τον Αϊ-Βασίλη.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Σαχσανίδη καλωσόρισε παιδιά και γονείς, ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Αγάπη, και ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης για την αγάπη τους και την υποστήριξή τους στα μικρά παιδιά και τον Δήμο Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός αφού αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην προσπάθεια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής να στηρίξει έμπρακτα οικογένειες και μεμονωμένα άτομα στην καθημερινή τους διαβίωση, τόνισε: «Ο Δήμος Αχαρνών, με προγράμματα και δράσεις, στέκεται με κοινωνική αλληλεγγύη και αγκαλιάζει κάθε οικογένεια και κάθε παιδί. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος της σημερινής Χριστουγεννιάτικης Γιορτής Αγάπης του Δήμου Αχαρνών: Να προσφέρουμε μία ανάσα χαράς και ευτυχίας στα παιδιά μας, τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη χαρά και στη ξενοιασιά. Από κανένα παιδί δεν πρέπει να στερήσουμε την ελπίδα για το αύριο. Αλλά και στους γονείς, θέλουμε να προσφέρουμε μία ανάπαυλα από τη δύσκολη καθημερινότητα, και μια νότα αισιοδοξίας για να συνεχίσετε την προσπάθειά σας για ένα καλύτερο μέλλον, για τους ίδιους και τις οικογένειές σας. Εύχομαι σε κάθε οικογένεια Καλές Γιορτές, με αγάπη και πρόοδο».

Χορηγοί της εκδήλωσης

1. Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών "Μέθεξις" του Χρήστου Τριπόδη πρόσφερε την παιδική θεατρική παράσταση.

2. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αχαρνών και η εταιρεία "Βασίλειος Χριστακόπουλος Α.Ε.Γ.Ε.Ε." πρόσφεραν τα παιχνίδια και τα δώρα.

3. Το κτήμα Jockey του ζεύγους Γιάννη και Μαίρης Γαβαλά, πρόσφερε το προσωπικό για τη διάθεση του πλούσιου μπουφέ.

4. Η "Motor Oil Hellas" διά του κ. Γιώργου Πρέκα, διέθεσε προσωπικό και αλμυρά εδέσματα.

5. Η εταιρεία "Τρία Έψιλον – Coca Cola Α.Β.Ε.Ε." πρόσφερε χυμούς και αναψυκτικά.

6. Τα ζαχαροπλαστεία "Στεργίου" και "Παπασπύρου" πρόσφεραν τα γλυκίσματα που δόθηκαν μαζί με τα δώρα.

7. Τα ζαχαροπλαστεία, "Παπασπύρου", "Βυζάντιο", "Θεσσαλονίκη", "Donuts Mania" και "Παύλου" πρόσφεραν τα γλυκίσματα του μπουφέ.

8. Η εταιρεία "Ex-Plus Α.Ε.Β.Ε" πρόσφερε τις συσκευασίες δώρων και τα ποτήρια

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ