Κυριακή, 13 Δεκέμβριος 2015 14:44
Δήμος Αχαρνών

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ BAZAAR ΤΗΣ ΑΡΩΓΗΣ

Περίσσεψε η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη στο καθιερωμένο ετήσιο φιλανθρωπικό bazaar του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΩΓΗ». Το bazaar διοργανώθηκε και εφέτος στις εγκαταστάσεις της ΑΡΩΓΗΣ, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015.


Η διοργάνωση του bazaar πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με το Δ.Σ., τον Σύλλογο Γονέων των παιδιών του Κέντρου και το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΑΡΩΓΗ».

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν και εφέτος συγκινητική στο κάλεσμα της ΑΡΩΓΗΣ, προσφέροντας από το υστέρημά του. Πλήθος συμπολίτες μας έσπευσαν να προμηθευτούν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους από το bazaar, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ.
Ο Πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ κ Νίκος Γκασούκας ευχαρίστησε τον κόσμο που επισκέφθηκε το bazaar, και τόνισε ότι η ΑΡΩΓΗ επιτελεί σημαντικό έργο, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στα παιδιά που φιλοξενεί και τις οικογένειές τους.


Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι «Το Bazaar της Αρωγής μας υπενθυμίζει την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης απέναντι στα παιδιά με ειδικές ικανότητες και τις οικογένειές τους. Ειδικά σήμερα με τη δύσκολη οικονομικά κατάσταση που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ έχουν ανάγκη τη στήριξή μας, το ενδιαφέρον μας, την αλληλεγγύη μας. Καλές Γιορτές σε όλους, Αγάπη, Υγεία και Πρόοδο στις οικογένειές σας».

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ