Τετάρτη, 18 Δεκέμβριος 2013 11:37
Δήμος Αχαρνών

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΡΠΑΤΣΙΔΗΣ: ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!

Τη στήριξη του στην ομάδα του Αχαρναϊκού δήλωσε ο Μιχάλης Τσορπατσίδης, πρώην Πρόεδρος και μέλος της Διοίκησης του Αχαρναϊκού.   

"Ως μέλος της Διοίκησης και πρώην Πρόεδρος της ΤΑΠ Αχαρναϊκός, αλλά πάνω απ’ όλα σαν φίλαθλος, δηλώνω την στήριξη μου στο νέο Προπονητή Γιώργο Βαζάκα! Θέλω όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνει να φτιάξει τον Αχαρναϊκό που όλοι ονειρευόμαστε.  

Θέλω όμως και όλος ο φίλαθλος κόσμος να στηρίξει και έναν άνθρωπο που αν δεν υπήρχε δεν θα βρισκόμασταν σήμερα στην Β’ Εθνική, τον Πρόεδρο Γιώργο Μωυσιάδη που σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς ανέλαβε να σώσει την ομάδα μας! Να τονίσω πως είναι απλά ένας Πρόεδρος, αλλά πάνω απ’ όλα είναι φίλαθλος της ομάδας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε!   

Μπορεί να έγιναν λάθη το καλοκαίρι, όμως, πιστεύουμε πως με το νέο Προπονητή όλα θα διορθωθούν. Όμως, σε καμία από τις ενέργειες – λάθη που έγιναν δεν υπήρξαν σκοπιμότητες, παρά μόνο η αγάπη μας για την ομάδα!   Τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως σημαία του Αχαρναϊκού ήταν, είναι και θα είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος που σε όλες τις δύσκολες στιγμές μας ήταν δίπλα στην ομάδα, όποτε και αν του ζητήσαμε βοήθεια.

Τον ευχαριστούμε θερμά και σαν Διοίκηση, αλλά και εγώ προσωπικά και ξεκαθαρίζω πως με πρωτοβουλία δική μας παρέμεινε μέχρι το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στον πάγκο, μέχρι δηλαδή να βρούμε τον καταλληλότερο προπονητή. Λυπούμαστε που δεν τον προφυλάξαμε, ως έπρεπε, σαν Διοίκηση και κάποιοι κακοπροαίρετοι τον έκριναν άδικα.   

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου να δώσει βροντερό παρών στον αγώνα απέναντι στον Πανηλειακό, που θα σημάνει για όλους μας μία νέα αρχή!    Όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας!", είναι τα λόγια του κ. Τσορπατσίδη μέσα από το δελτίο τύπου του Αχαρναϊκού. 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ