Πέμπτη, 17 Οκτώβριος 2013 14:11
Δήμος Αχαρνών

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: «ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ»

Κάλεσμα στους οπαδούς του Αχαρναϊκού να δώσουν δυναμικό «παρών» στην κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής (20/10) με τον Ηρακλή Ψαχνών απηύθυνε η διοίκηση των «πράσινων».
 

Το «συγκρότημα» του Μενιδίου υποδέχεται τους νησιώτες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Football League και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν τη νίκη που θα σημάνει την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα.
 

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Αχαρναϊκού απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς, οι οποίοι θα δώσουν περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερο πάθος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
 

«Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 16:00, ο Αχαρναϊκός υποδέχεται στην έδρα του τον Ηρακλή Ψαχνών. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η παρουσία όσο περισσότερων φιλάθλων γίνεται στο Δημοτικό Στάδιο των Αχαρνών, θα δώσει μεγαλύτερη δύναμη και πάθος στους παίκτες για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα! Σας περιμένουμε όλους στην 4η Αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Football League!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 

Με Παπαδόπουλο στο… τιμόνι

Στα αγωνιστικά, ο Μάκης Παπαδόπουλος ανέλαβε να οδηγήσει, τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, τους «πράσινους» και είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ