Δευτέρα, 29 Ιούλιος 2013 15:08
Δήμος Αχαρνών

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ

Επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει δηλώσει σαν δεύτερη έδρα της το γήπεδο του Αχαρναϊκού, ο Γιώργος Μωυσιάδης. Ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού επιβεβαίωσε πως η Ένωση δήλωσε για δεύτερη έδρα το γήπεδο της ομάδας του Μενιδίου, ενώ υποστήριξε πως υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι με τους "κιτρινόμαυρους" στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας.

"Πράγματι η ΑΕΚ δήλωσε το γήπεδο του Αχαρναϊκού για δεύτερη έδρα. Το θέμα είναι απλά τυπικό. Η ΑΕΚ έκανε αίτηση στο Δήμο Αχαρνών και αυτός απάντησε θετικά. Φυσικά θετικά απαντήσαμε κι εμείς σαν Αχαρναϊκός. Απλά να τονίσω πως το αν η ΑΕΚ έπαιρνε το γήπεδο εξαρτιόταν από το Δήμο, αφού σε αυτόν ανήκει", ήταν τα λόγια του κ. Μωυσιάδη στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ.
 

Ερωτηθείς για το αν πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού και της Εύξεινος Λέσχης "Ο Καπετάν Ευκλείδης", απάντησε: "Το κοιτάμε. Η ΑΕΚ όμως έχει πολλά φιλικά".

Κλείνοντας τη συζήτησή μας, ζητήσαμε από τον κ. Μωυσιάδη να μας πει δύο λόγια για την ΑΕΚ και τον κ. Μελισσανίδη. Ο ίδιος μας άνοιξε την καρδιά του και τόνισε: "Ο κ. Μελισσανίδης είναι πατέρας μου. Βοηθάει όλο τον κόσμο. Είναι δίπλα στους Πόντιους, όπως και οι Πόντιοι είναι δίπλα του. Όλοι είμαστε στο πλευρό του, για το καλό της ΑΕΚ".

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ