Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2015 14:52
Δήμος Αχαρνών

14Η ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 64 ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Ο Αθλητικός Όμιλος ΔΙΑΣ Ολυμπιακού Χωριού κατέκτησε την 14η θέση από τις 64 ομάδες που βαθμολογήθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ Νότιος όμιλος, που έγινε στο Ναύπλιο 11-12/07

Η ομάδα Πανκορασίδων που έλαβε μέρος από αριστερά προς δεξιά είναι:Θεοχάρη Βάσια, Φέκκα Μαρίνα, Φλώρου- Δημητριάδου Μυρτώ, Πασιανίδη Μαρία με τον προπονητή τους κύριο Κουκουβιτάκη Ανδρέα.

Τα αποτελέσματα των κοριτσιών ήταν:

α/α

Ονοματεπώνυμο

Αγώνισμα

Θέση που κατέλαβαν

1

Θεοχάρη Βάσια

Άλμα εις ύψος

2

Φέκκα Μαρίνα

150 μέτρα

3

Φλώρου-Δημητριάδου Μυρτώ

Σφυροβολία

4

Πασιανίδη Μαρία

Σφυροβολία

Ευχαριστούμε θερμά τις αθλήτριες, τους γονείς των κοριτσιών αλλά και τον προπονητή τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη την χρονιά που πέρασε, αλλά και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Α.Ο. ΔΙΑΣ Ολυμπιακού Χωριού.

Ο Α.Ο. ΔΙΑΣ Ολυμπιακού Χωριού είναι ένα αθλητικό σωματείο που ειδικεύεται στα αγωνίσματα του Στίβου και εδρεύει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού. Σκοπός του είναι να μυήσει παιδιά σχολικής ηλικίας και όχι μόνο στο αθλητικό πνεύμα, δηλαδή το να αγωνίζεται κανείς για τη νίκη, δίνοντας προτεραιότητα στη συμμετοχή, στον ευγενή συναγωνισμό και την συνολική καλλιέργεια του ανθρώπου μέσα από τον αθλητισμό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987988400 όλες τις ώρες . Εγγραφές γίνονται σε όλη την διάρκεια του χρόνου

Ιστοσελίδα:www.dias-stivos.gr

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ