Δευτέρα, 12 Μάιος 2014 16:22

ΚΙ ΟΜΩΣ: Η CONCHITA ΤΗΣ EUROVISION ΕΙΝΑΙ… ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ!

Νομίζεις ότι η ίντριγκα γύρω από την Conchita Wurst περιορίζεται μόνο στο… μούσι της; Το star.gr σου παρουσιάζει κι άλλα πράγματα για την 26χρονη που κατέκτησε την μουσική κορυφή της Ευρώπης, διχάζοντάς την παράλληλα, όπως για παράδειγμα το ότι είναι παντρεμένη, αλλά και τι σημαίνει το όνομά της!

1.jpg   Στην επίσημη σελίδα της στο Ίντερνετ, η 26χρονη νικήτρια της Eurovision γράφει «δύο καρδιές χτυπούν στο στήθος μου» και συστήνεται ως άνθρωπος με το όνομα Tom Neuwirth και ως καλλιτεχνική φιγούρα ονόματι Conchita Wurst. Το βιογραγικό της πλούσιο, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr...

aa (533x800).jpg

«Εξαιτίας των διακρίσεων που υπέστη ο Tom στα εφηβικά του χρόνια, δημιούργησε την Conchita. Η Γενειοφόρος Κυρία, ως δήλωση. Μια δήλωση υπέρ της ανοχής και της αποδοχής – και το ζήτημα δεν είναι η εμφάνιση, αλλά η ανθρώπινη υπόσταση. Όλοι πρέπει να ζουν τη ζωή τους όπως θέλουν, όσο κανείς άλλος δεν πληγώνεται ή δεν περιορίζεται με τον δικό τους τρόπο ζωής», αναφέρει.

3.jpg

Όσο για το όνομά της;
«Η Conchita πήρε το όνομά της όπως το αποκτούμε όλοι, από τους γονείς. Το αστείο είναι ότι το "Conchita" εκπροσωπεί τη θηλυκότητα και το "Wurst" εκπροσωπεί το... ξέρεις, η λέξη "Wurst" είναι γερμανική και σημαίνει "λουκάνικο" και αυτός είναι ένας πιο ευγενικός τρόπος στην Αυστρία για να πεις “πέος”», απαντά!

conchita_husband.jpg

Στη σκηνή είναι η «λαμπερή» καλλιτέχνιδα που ψήφισαν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι στην 59η Eurovision. Στην καθημερινότητά της, είναι μία καλή… σύζυγος, αφού η Conchita είναι παντρεμένη εδώ και περίπου έξι χρόνια! Η Conchita Wurst γνώρισε τον σύζυγό της, Jacques Patriaque, σε ένα gay bar στο Παρίσι. Όπως η ίδια εξηγεί, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και, παρά το ότι νιώθει πως είναι 60 χρόνια παντρεμένοι, συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι.

11.jpg

Κι αναρωτιέσαι γιατί κρατάει ακόμα το μούσι, η απάντησή της είναι απλή: «η γενειάδα δηλώνει ότι μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε, δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ή πως είσαι!».

2.jpg   «Θα συνεχίζω να είμαι πιστή στον αγώνα μου κατά των διακρίσεων. Είμαι πεπεισμένη ότι στον 21ο αιώνα πραγματικά ΟΛΟΙ έχουν το δικαίωμα να ζήσουν όπως θέλουν, αρκεί να μην τραυματίζουν ή περιορίζουν την ελευθερία των υπόλοιπων. Και απ' όσο ξέρω, εγώ δεν έχω βλάψει κανέναν», λέει η Conchita, την ώρα που κάποιοι εξακολουθούν να την κοροϊδεύουν ή να την επικρίνουν για την εμφάνισή της!

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ