Πέμπτη, 18 Σεπτέμβριος 2014 17:09

ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ: ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟ!!!

Mάλλον κάποιοι έχουν παρανοήσει την έννοια της λέξης «παιδαγωγός» και βγάζουν απλά τα βάρβαρα ένστικτα τους σε αθώες ψυχούλες μικρών παιδιών…

Ένας δάσκαλος-τέρας τρομοκράτησε και πλάκωσε στο ξύλο τέσσερα παιδιά σε σχολείο της Κίνας, γιατί, όπως είπε, φώναζαν και ήταν «ζωηρά»!!!

Τα παιδιά, εκ των οποίων το μεγαλύτερο είναι μόλις επτά ετών, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όταν βρέθηκαν από το διευθυντή του σχολείου κυριολεκτικά μέσα σε μια λίμνη αίματος!

«Μπήκα στο γραφείο του δασκάλου όταν άκουσα τα κλάματα των παιδιών τα οποία ήταν καλυμμένα με αίμα» δήλωσε έντρομος ο διευθυντής στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το pentapostagma.gr, η αστυνομία της Κίνας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βίαιου δασκάλου καλλιτεχνικών, ο οποίος μόνο «καλλιτεχνικής φύση» και ευαισθησίες δεν φαίνεται να είχε, καθώς, όπως είπαν οι γιατροί, χτύπησε το ένα παιδί τόσο βίαια στο κεφάλι με ένα βιβλίο που έσπασε το κρανίο του.

«Δεν έχω ιδέα για το τι κρύβεται πίσω από αυτή την πράξη. Είμαστε ένα μικρό σχολείο με μόλις 22 μαθητές και ο συγκεκριμένος δάσκαλος δεν είχε δώσει ποτέ κάποια αφορμή με τη συμπεριφορά του. Ανησυχώ πολύ για τα παιδιά», συμπλήρωσε εμβρόντητος ο διευθυντής.

Ο δράστης ακόμα αναζητείται από την κινεζική αστυνομία.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι αρκετά σκληρές…

kra6

kra5

kra4

kra3

kra2

kra1

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ