Παρασκευή, 24 Οκτώβριος 2014 14:49

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΜΑΓΚΥ (ΚΟΥΤΑΒΙ) ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το βράδυ της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου, δημοσιεύτηκαν στο facebook και στη σελίδα My Nea Styra οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι έκλεισε η ταβέρνα «Κώστας» που ανήκε στον άνδρα, ο οποίος κακοποίησε θανάσιμα μια κουταβίτσα στα Νέα Στύρα Εύβοιας στις 17 Ιουλίου.

Ψάχνοντας για το τι συνέβη πληροφορηθήκαμε από κατοίκους της περιοχής ότι ο δολοφόνος της Μάγκυ χρωστούσε ένα μεγάλο ποσό σε ενοίκια στον ιδιοκτήτη του κτιρίου.

Το κτίριο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου – μεγαλοεργολάβος της περιοχής – όταν διοργανώθηκε στις 20 Ιουλίου δηλαδή τρεις μέρες μετά το έγκλημα η διαμαρτυρία έξω από την ταβέρνα παραπληροφορούσε τους διαδηλωτές, που κατέφθαναν εκεί, λέγοντας πως δεν ανήκει αυτό το μαγαζί στον δράστη.

Επίσης πλήρωσε ο ίδιος τα έξοδα, ώστε να μοιραστούν δωρεάν σουβλάκια στους τουρίστες για να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις σκεπτόμενος φυσικά ότι αν η ταβέρνα κλείσει θα χάσει ό,τι του χρωστάει ο δράστης.

Η ταβέρνα δούλεψε για λίγο αλλά τελικά το λουκέτο μπήκε καθώς τα χρέη του ιδιοκτήτη της ήταν πολλά και η δυσφήμηση μετά το έγκλημα έπαιξε και αυτή το ρόλο της.

Στη Μάγκυ έγινε ευθανασία καθώς ο δράστης είχε θρυμματίσει το κρανίο της χτυπώντας την στο κεφάλι με καρέκλα.

Θυμίζουμε ότι εις βάρος του δολοφόνου της σκυλίτσας έχει επιβληθεί ήδη διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και πως η δίκη του αναμένεται να διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2014 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ