Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2013 13:13

"ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ"

Ο Σάκης Δαρίβας ήταν μοντέλο στην πασαρέλα της ανδρικής μόδας και ήταν αυτός που βρήκε νεκρό τον Τίμη Παρίση, στο διαμέρισμά του στην Πατησίων πριν μερικά χρόνια.


Ο Δαρίβας ήταν φίλος και συνεργάτης με τον Παρίση! Λίγο καιρό πριν είχε φύγει από το ατελιά του Ασλάνη για να δουλέψει για τον αιώνιο αντίπαλο του στον χώρο της εγχώριας μόδας και της παραγωγής λαϊκών αλλά και πολυτελών φορεμάτων.
Σήμερα ο πρώην εστεμμένος σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς είναι προφυλακισμένος στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών και συμβιώνει στο ίδιο κελί με τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Ο Δαρίβας έχει πάρει την απόφαση να ξεσκεπάσει έναν έναν όλους αυτούς που «εκμεταλλέυτηκαν τον φίλο Μιχάλη Ασλάνη και τον οδήγησαν στην αυτοκτονία». Δηλώνει στην «Espresso»: «Τον είχα δει πριν μπω στην φυλακή. Μου είχε πει ότι είχε δυο γυναίκες που τον έκλεβαν. Μου έλεγε «Τι θα κάνω;». Είχε όμως και άλλες δυο αδρεφές. Μετά ήρθαν σε εμάς να δουλέψουν και ανακαλύψαμε ότι μας έλειπαν 180 φορέματα από την αποθήκη. Ο Μιχάλης αυτοκτόνησε. Καμία μαφιβολία! Τον έβλεπα σε άθλια κατάσταση...».
"Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Και μετά υπάρχουν και οι δήθεν φίλοι, πολλοί από τους οποίους τώρα δήλωναν συγκλονισμένοι από τον θάνατό του. Ανάμεσά τους και κάποιος που έδινε συνεντεύξεις ως... κολλητός, αλλά το μόνο που κοίταζε ήταν να αρπάξει και να σηκωθεί να φύγει" πρόσθεσε.

"Όταν αποφυλακιστώ θα βάλω πολλούς στη φυλακή. Ηθοποιούς και άλλους που τον έφτασαν σε αυτό το σημείο. Υπάρχει ένα στικάκι. Το έχει φίλος. Με βίντεο από τη Μύκονο. Τότε που κάποιοι - ποτέ ο Μιχάλης, ο οποίος ήταν από τους λίγους καθαρούς στον χώρο- τραβούσαν κοκαΐνη. Τότε τραβούσαν γιατί ήταν όλοι μεθυσμένοι. Κάποιοι από αυτούς ήταν στην κηδεία του Μιχάλη και το έπαιζαν τεθλιμμένοι και παρηγορητές. Αυτοί που ρουφούσαν την κόκα μέσα από την πιατέλα.

Αυτοί ήταν οι υποκριτές. Ο Μιχάλης ήταν πάντα ένα θύμα. Ένας πολύ ζωντανός άνθρωπος. Θα δημοσιοποιηθεί υλικό με DVD που θα τους κάνω να τρέχουν τους υποκριτές που δεν μπόρεσαν να μαζέψουν λίγα χρήματα ο καθένας για να βοηθήσουν τον άνθρωπο που τους είχε ευεργετήσει. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος που άφησαν έναν άνθρωπο να αυτοκτονήσει αβοήθητος. Μαζί τους και κάποια γνωστά μοντέλα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς με τα καμώματά τους τη Δικαιοσύνη και τη showbiz. θα τους βγάλω όλους στη φόρα και θα τους ξεφτιλίσω..."!

Μοντέλο που βρήκε τον Τίμη Παρίση νεκρό αποκαλύπτει: «Τα ξέρω όλα για τον Ασλάνη. Όταν βγω από την φυλακή, θα τους κλείσω μέσα»

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ