Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 13:32

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ- ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ

​Αυτή την ώρα γράφεται η τελευταία σελίδα στηντραγωδία που σημειώθηκε στα Γιάννενα, όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο οποίος αγνοούταν από τις 6 Φεβρουαρίου.

kidia-giakoumaki.jpg
Με μοιρολόγια και πυροβολισμούςβγήκε το λευκό φέρετρο με τη σορότου 20χρονου, από το πατρικό σπίτι του πατέρα του.

Snapshot 4 (3-17-2015 12-37 PM).jpg
Πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους συγγενείς, γνωστοί αλλά και άγνωστοι βρίσκονται στο Σελλί της Κρήτης για να πουν το τελευταίο αντίο στον 20χρονο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος αυτοκτόνησε, κόβοντας της φλέβες του.

kidia-giakoumaki1.jpg

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας και του πατέρα του

Απαρηγόρητοι οι γονείς και τα αδέλφια του, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους έχει βρει.Ήθελαν μέχρι το τέλος να πιστεύουν ότι ο δικός τους άνθρωπος ζει, πως απλά είχε εξαφανιστεί για λίγο για να γλιτώσει από τον εφιάλτη του bullying που δεχόταν στην σχολή.

Οι γονείς του Βαγγέλη, υποβασταζόμενοι από συγγενείς

Snapshot 3 (3-17-2015 12-37 PM).jpg
Οι τραγικοί γονείς φέρονται να λύγισαν με το που αντίκρισαν τη σορό του παιδιού τους.Η μητέρα του, με δάκρυα στα μάτια,ούρλιαξε:«Παιδί μου, άγγελέ μου, σπλάχνο μου. Για ποιο ταξίδι κίνησες;». «Γιε μου, παλικάρι μου, πάει το παιδί μου»φώναζε ο πατέρας του, ενώ η αδελφή του αγκάλιασε το φέρετρο του αδερφού της ψελλίζοντας:«αδελφούλη μου».

Όλοι κρατούν ένα λευκό τριαντάφυλλο, ενώ το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ... Μια λαοθάλασσα ντυμένη στα μαύρα τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία.Κανείς δεν μιλάει...Επικρατείένας βουβός πόνοςκαι οργή. Οργή για όλα όσα περνούσε ο Βαγγέλης και τον οδήγησανστο να κόψει το νήμα της ζωής του.

Snapshot 2 (3-17-2015 12-36 PM).jpg
Την ίδια στιγμή, ολόκληρο τοχωριό πενθεί... Ενδεικτικό είναι ότι τα σχολεία στο Σελλί θα παραμείνουν κλειστά, ενώ ούτε οι δημόσιες υπηρεσίες θα λειτουργήσουν.

Πηγή: star.gr

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ