Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2013 15:07

ΒΕΡΟΙΑ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟ ΓΑΥΓΙΣΜΑ ΤΟΥΣ!

Τα ξημερώματα στα προάστια της πόλης της Βέροιας μια γυναίκα είδε έναν άνδρα να επιτίθεται και να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά που ζούσαν στην γειτονιά τους επειδή γαύγιζαν και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Το έγκλημα διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 04:00 σήμερα, 

 δράστης όπως έγινε γνωστό άρπαζε τα σκυλιά και τα κοπανούσε μεταξύ τους και στη συνέχεια μ’ ένα ξύλο χτυπώντας τα με μένος τα αποτέλειωνε.

Η αυτόπτης μάρτυρας αμέσως κάλεσε την Αστυνομία η οποία κατέφθασε και συνέλαβε τον Τάσο Π. οποίος όχι μόνο δεν παραδεχόταν την πράξη του αλλά απειλούσε θεούς και δαίμονες. Τελικά οδηγήθηκε στο Α.Τ. Βέροιας με εντολή εισαγγελέα κρατήθηκε εκεί και δικάζεται σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η Αστυνομία τα ξημερώματα αναζήτησε τα πτώματα των σκυλιών στα χωράφια που υπάρχουν εκεί αλλά δεν τα εντόπισε λόγω του σκότους. Το πρωί ξαναπήγε στο σημείο και βρήκε μόνο κάποια κουτάβια

τα οποία και μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό Κυνοκομείο για να εξεταστούν από κτηνίατρο. Όμως η αυτόπτης μάρτυρας αναζήτησε επιμελώς τα θύματα του δράστη και τελικά βρήκε δύο κουτάβια νεκρά. Ξανακάλεσε την Αστυνομία ώστε να παραληφθούν τα πτώματα και να γίνει ιατροδικαστική εξέταση από κτηνίατρο για να εντοπιστούν οι αιτίες θανάτου τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δράστης είναι και ιδιοκτήτης σκύλου! 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ