Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2013 14:56

«ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ»

Την πρόθεση να αποσυρθεί εφόσον παίξει με την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας έκανε γνωστή ο Γιώργος Καραγκούνης. Παράλληλα παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση της ελληνικής ομάδας στην τελική φάση.


«Απομένουν δύο παιχνίδια για τα προκριματικά και ελπίζουμε σε στραβοπάτημα της Βοσνίας, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να κερδίσουμε στα δύο παιχνίδια που παίζουμε στην έδρα μας, με Σλοβακία και Λιχτενστάιν. 

Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά η Βοσνία έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Αν πάρουμε τα δύο αυτά ματς, μπορούμε να φτάσουμε τους 25 βαθμούς, αλλά ακόμη κι αν τερματίσουμε δεύτεροι στον όμιλο θα είναι πετυχημένη η πορεία μας», ανέφερε ο ρέκορντμαν συμμετοχών με το εθνόσημο.

«Πιστεύω πως έχουμε αρκετά καλή ομάδα για να πάμε στο Μουντιάλ. Αν τα καταφέρουμε θα είναι η τρίτη παρουσία της Ελλάδας σε τελική φάση και δεύτερη συνεχής, ενώ έχουμε πάει και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τρεις φορές. Θα χαρακτήριζα αυτή τη δεκαετία χρυσή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήταν η ιδανική κατάσταση για μένα να σταματήσω την καριέρα μου παίζοντας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας», πρόσθεσε ο 36χρονος μέσος.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ