ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε αυτές τις εκλογές είμαι δίπλα στον Παναγιώτη Γρηγοριάδη γιατί αποτελεί την εγγύηση που θα αλλάξει εξολοκλήρου την εικόνα της πόλης μας

Ακολουθεί άρθρο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, Μιχάλη Τσορπατσίδη, με τη δημοτική παράταξη "Νέα Δύναμη" Αχαρνών και τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη- Οι Αχαρνές, ο τόπος στον οποίο μεγάλωσα , είναι μία πόλη που έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές, οι οποίοι μας έκαναν υπερήφανους και βοήθησαν να ακουστεί το όνομα της πόλης μας σε όλο τον κόσμο.

Στο πέρασμα των χρόνων και φτάνοντας στο σήμερα, είναι αναμφισβήτητο ότι πολλά νέα παιδιά της πόλης μας, ασχολούνται με τον αθλητισμό κάνοντάς μας υπερήφανους, θέτοντας κάθε φορά υψηλότερους στόχους.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τους πολλούς και σημαντικούς αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής μας, στους οποίους γαλουχούνται οι αυριανοί πρωταθλητές, δημιουργούν την ανάγκη ύπαρξης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που θα υποστηρίζει και θα προωθεί τους αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής μας, με σκοπό να δώσει κίνητρα και σε άλλους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Με δεδομένη την αγάπη μου για τον αθλητισμό, όντας και εγώ ο ίδιος αθλητής από πολύ μικρή ηλικία γνωρίζω από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής μας και πιστεύω ότι ο δήμος πρέπει να είναι αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια και να τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από μικρή ηλικία μέσω του νεοσύστατου το 2006 από την κεντρική εξουσία οργάνου που εκπροσωπούσε την Νεολαία του δήμου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, χρήζοντάς με Πρόεδρο της Νεολαίας του δήμου Αχαρνών.

Το 2012 ως Πρόεδρος του Αχαρναϊκού, κατάφερα να ανεβάσω μετά από 30 χρόνια την ομάδα του Αχαρναϊκού στην β’ εθνική.
Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του Παναγιώτη Γρηγοριάδη και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Δύναμη», γνωρίζοντας τους πολύχρονους αγώνες που έχει δώσει στην πόλη μας, το ήθος, την ικανότητα και την αποφασιστικότητά του να αλλάξει εξ ολοκλήρου την εικόνα της πόλης μας.

Έχοντας μελετήσει το πρόγραμμα και βλέποντας τα καταξιωμένα στελέχη που απαρτίζουν την παράταξή, θα προσπαθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις να επιτύχουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη όλα όσα οραματιζόμαστε για την πόλη μας.

Μιχάλης Τσορπατσίδης
Τομεάρχης Υποστήριξης
Αθλητικών Συλλόγων δήμου Αχαρνών
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτική Παράταξη «Νέα Δύναμη» Αχαρνών

Στον εξωραϊστικό Σύλλογο "Η Αυλίζα" βρέθηκε η δημοτική παράταξη "Νέα Δύναμη" Αχαρνών

Στον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Η Αυλίζα» βρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής Παναγιώτη Κοσμίδη και Βλαδίμηρο Μακρίδη, παρουσία πλήθους κόσμου της περιοχής.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν τα χρόνια προβλήματα της περιοχής για τα οποία οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεσμεύτηκαν να δώσουν άμεσες λύσεις ενώ παράλληλα ο επικεφαλής της «Νέας Δύναμης» κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης δεσμεύτηκε για την πλήρη εξάλειψη της εγκληματικότητας, του εμπορίου των ναρκωτικών και την απομάκρυνση των τοξικομανών από την πόλη μας για να ξαναγίνουν οι γειτονιές της πόλης μας ασφαλείς και ανθρώπινες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών μετά το πέρας της συγκέντρωσης δήλωσε: «Εδώ και τέσσερα χρόνια τα καταξιωμένα στελέχη μας και οι Τομεάρχες έχουν εργαστεί σκληρά και έχουν καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που εγγυάται ότι από το ίδιο βράδυ που θα είμαστε δημοτική αρχή, η πόλη των Αχαρνών αλλάζει σελίδα.

Το πιο σημαντικό τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για τα στελέχη της παράταξής μας είναι ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν στο πρόσωπό μας την εντιμότητα και την ειλικρίνεια με τις οποίες πορευόμαστε με στελέχη άφθαρτα, τα οποία σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο και άμεσα υλοποιήσιμο πρόγραμμά μας φέρνουν την ελπίδα την οποία εδώ και χρόνια οι πολίτες των Αχαρνών επιζητούσαν.»

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών σε ένδειξη πένθους για τον μαθητή της Ε' τάξης

Σε ένδειξη πένθους για την αιφνίδια και άδικη απώλεια του μαθητή της Ε' τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών μέχρι την ημέρα τέλεσης της Εξοδίου Ακολουθίας.

Σοκ: Από αδέσποτη σφαίρα σκοτώθηκε ο 10χρονος μαθητής στο σχολείο στο Μενίδι

Κάποιος από την περιοχή πυροβόλησε στον αέρα και η σφαίρα καθώς κατέβαινε, καρφώθηκε στο κεφάλι του παιδιού - Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό αυτού που πυροβόλησε

Μοναδική γιορτή αθλητών, το "Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού 2017" της ΔΗ.Φ.Α.

Σε μια μοναδική γιορτή αθλητών, μετατράπηκε το "Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού 2017" της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο "Μπάμπης Χολίδης".

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών

Με τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου της 3ης και 4ης Ιουνίου 2017 ολοκληρώθηκε η 3η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες.

Συνεχίζει, με νέα διάκριση, το εκπαιδευτικό "ταξίδι" "Οι Πλανητοφύλακες"

Στο 20ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Αχαρνών, έκανε "στάση" το εκπαιδευτικό παιχνίδι Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης "Οι Πλανητοφύλακες", όπου τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν και επιμορφώθηκαν για θέματα προστασίας του Περιβάλλοντος, παρουσία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πρασίνου κου Πολύκαρπου Παπαδόπουλου.

Προγραμματική σύμβαση 632.000 Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Αχαρνών για τις παιδικές χαρές

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών για το έργο "Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού 632.000 ευρώ.

Ξεκίνησε το 23ο Παιδικό Φεστιβάλ 2017 του Δήμου Αχαρνών και θα διαρκέσει έως 18 Ιουνίου.

Με την παράσταση "Το Νησί" από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, ξεκίνησε το 23ο Παιδικό Φεστιβάλ 2017 του Δήμου Αχαρνών, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου.

Εμβολιασμός σε ανασφάλιστα παιδιά του Δήμου Αχαρνών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, η 10η φάση του προγράμματος: "Εμβολιάζουμε: παιδιά ανασφάλιστα όχι απροστάτευτα", που πραγματοποίησε το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. "Αποστολή Άνθρωπος", την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017.

Π. Γρηγοριάδης: Οι Αχαρνές δε μπορούν να διασύρονται από επιτήδειους και ανεύθυνους που λοιδορούν σε βάρος των πολιτών

Προ των ευθυνών τους, θέτει, τους ιθύνοντες και τους υποστηρικτές τους, για τη σημερινή τραγική κατάσταση του δήμου Αχαρνών, ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη».

Πρόγραμμα 23ου Παιδικού Φεστιβάλ 2017

Από τις 31 Μαΐου έως τις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή των μαθητών σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αχαρνών και των παιδικών τμημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών.

Πλούσιο το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών 2017

Από τις 26 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η 3η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ και η είσοδος των επισκεπτών θα είναι δωρεάν.

Άρθρο Μιχάλη Βρεττού: Λεφτά Υπάρχουν;

Δεν υπάρχει αμφιβoλία ότι ο Δήμος Αχαρνών χρεοκόπησε αποκλειστικά από τους χειρισμούς του Δημάρχου κ. Κασσαβού. Αρκεί μία βόλταστους δρόμους της πόλης όπου οι εικόνες είναι αποκαρδιοτικές. Η ερώτηση λοιπόν, είναι εύλογη... Μπορεί να αλλάξει αυτό;

Η τραγική αποκάλυψη για τον θάνατο του 24χρονου από το Μενίδι. Οκτώ χρόνια νεκρός στα αζήτητα!

Επί 8 χρόνια ήταν στα αζήτητα. Τον κήδεψαν ως «αγνώστων στοιχείων» χωρίς να ενημερώσει κανείς την οικογένεια. Η τραγική αποκάλυψη για τον θάνατο του 24χρονου από το Μενίδι και το κατηγορώ της μητέρας...

Ανακήρυξη του κ. Άριστου Αριστείδου ως Επίτιμου Δημότη Αχαρνών

Με μια σεμνή αλλά συγκινησιακά φορτισμένη τελετή, πραγματοποιήθηκε η ανακήρυξη του κ. Άριστου Αριστείδου ως Επίτιμου Δημότη του Δήμου Αχαρνών βάσει της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών.

Σελίδα 1 από 154